Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніших події в світі. Про топових жартах, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.иа.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Веном

Меми з персонажем всесвіту коміксів Marvel стали популярними після того, як в мережі з'явився однойменного фільму з Томом Харді. Фільм є спін-оффом "Людини-павука". За сюжетом Веном - інопланетне істота, якій потрібен людський носити. Помилково космонавтів він потрапляє на Землю і опановує носієм Едді Броком.

За короткий час фільм зібрав 378 мільйонів доларів у світовому прокаті. Зацікавив глядач він ще раніше, у 2017 році, коли в мережі з'явився перший трейлер.

Monkey Puppet

На цьому меме зображена кумедна мавпочка-маріонетка, яка повертає голову в сильному здивуванні.

Ця мавпочка була одним з персонажів японського дитячого телевізійного шоу Ōkiku naru Ko. Та сама мавпочка Педро - головний герой шоу. Особа цієї ляльки дуже добре передає емоції, коли хтось сильно чимось шокований.

Коли сигналив не тій машині, і тепер вони кидають тобі гангстерські знаки стоячи на червоному

Коли ти дивишся на когось і усвідомлюєш що на тебе теж дивляться у відповідь