У всіх жителів України вже давно з'явилася звичка асоціювати кожен Новий рік з якоюсь твариною. Все це прийшло до нас з сходу, адже там є 12-річний цикл, де кожен новий рік пов'язаний з якою твариною. Там вважається, що весь цей час буде залежати саме від тварини, з якою асоціюється рік. Починається цикл з Пацюка, а завершується на Свині (Кабанові).

Рік якої тварини буде за гороскопом в 2019?

Покровителем 2019-го року буде останя тварина 12-го річного циклу – Свиня.

Але в теж час потрібно відзначити, що Китайський Новий рік настає пізніше нашого, все тому що він пов'язаний з місячним календарем і постійної дати не має.

В 2018 Місячний новий рік настав 16 лютого, в 2019 набуде чинності 5 лютого і триватиме до 24 січня 2020 року.

Новий рік Свині

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Характеристика року Свині

По-перше, потрібно сказати про тих, хто народився в рік земляної Свині. Вважається, що ці люди дуже добрі, надійні, добродушні і терплячі. Вони наділені здоровим глуздом і добрим смаком, їм не чуже почуття прекрасного.

А ось рік Свині – це чи не найкращий час для того, щоб вибрати собі справу до душі. Все тому, що на сході вважається, що в цей рік потрібно насолоджуватися прекрасним і радіти кожному новому дню, залишивши всі сумніви і рефлексію. Пошуки сенсу життя також краще залишити до кращих часів.

Крім цього, рік Свині дуже вдалий час, щоб піти під вінець, швидше за все такі відносини будуть дуже міцними.

Новий рік свині

Також, рік обіцяє дуже багато подорожей, але вони скоріше будуть діловими і робітниками, ніж туристичними.

Небезпеки року Свині

Вважається, що символ року дуже довірливий, тому є дуже велика ймовірність бути обдуреними. Потрібно остерігатися шахраїв. Особливо це стосується фінансового плану. Ймовірність втратити гроші через нечистих на руку людей дуже велика.

Але крім цього, в будь-якому разі на початку року потрібно вибачитися перед усіма, кого ви могли образити.