Нещодавно стало відомо про розлучення екс-учасниці програми "Холостяк" Яни Соломко з чоловіком Олегом.

Зірка шоу здавалося щасливою дружиною і матір'ю, однак недавно вона сама підігрла плітки про розлучення. Соломко написала неоднозначний пост на сторінці в Instagram, передає Clutch.

"Цей рік був морально складним для мене. І зараз я намагаюся виправити помилки. Щоб більше не сумувати. Не бійтеся помилятися! Кожному з нас судилося пройти мало або багато перешкод. І всі люди, яких ми зустрічаємо по життю, постають перед нами не просто так. Головне зрозуміти, для чого, і рухатися далі", - написала Соломко.

У коментарях під дописом артистку почали заспокоювати небайдужі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Часто зрозуміти, для чого, приходить саме після виходу з відносин", "Яночка, свого часу Ви завоювали всенародну любов, беручи участь в телепроекті. А потім участю в музичному проекті. Це було випробування мідними трубами. Найскладніше, але Ви впоралися. Решта випробувань теж подолаєте з честю, впевнена в цьому. Думаю, Ваші шанувальники з радістю зустрінуть Ваше повернення на сцену і підтримають будь-якої хвилини", "Яночка, у таких красунь, як ви проблем має бути нуль. Надалі так і буде, ось побачите", - коментують шанувальники.

Крім того, прихильники передачі "Холостяк", які ​​стежать за розвитком відносин - чекають, що пара в результаті знайде сімейне щастя. Але почуття на шоу виявилися ілюзією.

Нагадаємо, головний герой сьомого сезону романтичного шоу "Холостяк" Дмитро Черкасов, який таємно одружився в вересні 2018 року, вперше став батьком. Його дружина Олександра четвертого лютого в одній з приватних клінік Києва народила сина.

Радісною новиною щасливий батько поділився в Instagram, опублікувавши перше фото малюка. На світлині Дмитро стоїть поруч із ліжечком новонародженого сина і ніжно тримає його за ручку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде. Зірковий холостяк і танцюрист Іраклі Макацарія показав фотографії зі світського заходу. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що відвідав модну тусовку і показав фотографії, зроблені там.

Також портал "Знай.uа" писав, про "Холостяк 9": українкам підготували особливий сюрприз до 8 березня. Тисячі жінок України з нетерпінням чекають початку нового сезону шоу "Холостяк". Новим "холостяком" стане україський телеведучий Нікіта Добринін.