Вже зовсім скоро 8 березня - свято ніжності та жіночності. У цей день особливо варто бути доглянутою та стильною. Ми підготували для вас тренди та ідеї манікюру на весну. Ви знайдете, з чого обрати, щоб зробити ідеальні нігтики до 8 березня.

Манікюр з тюльпаном

Весна завжди покращує настрій. Хочеться яскравих фарб і квітів. То чому б не додати квітковий мотив в манікюрі? Ідей безліч, однак особливо вдало цьогоріч виглядатимуть тюльпани. Головне - не переборщити.

Манікюр з гілочками до 8 Березня

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Гілочки на нігтях - тренд весняного манікюру в 2019 році. Він закріпився ще з минуллого року й впевнено тримає свої позиції. Поруч з таким малюнком можуть бути сусідами не тільки яскраві відтінки (синій, червоний, бордовий), але і більш спокійні (пудровий, бежевий, нюдовий).

Ніжний манікюр на короткі нігті

Ніжність завжди була в моді. Якщо ви консервативні і не любите надмірностей в нігтьовому дизайні, зробіть спокійний манікюр, який підійде під будь-який образ до 8 Березня.
Новинки манікюру: кращі ідеї на 8 Березня
Експериментаторам пропонуємо такий варіант весняного манікюру, як на фото. Квітковий принт і сріблясті смужки на нігтях - симбіоз воістину весняного настрою.

Після сірої зими виникає гостра необхідність в свіжому повітрі. Каміфубукі - новий тренд нейл-дизайну. На прозору основу викладаються сердечка, зірочки і різні геометричні фігурки. Переливи зеленого, жовтого, фіолетового і ніжно-блакитного відтінків надають витонченості жіночим хлопчикам.

Манікюр з ефектом битого скла виглядає сміливо і з недавніх пір підкорив серця модниць. Різні комбінації декоративного матеріалу повторюють заломлення калейдоскопа і можуть бути частиною самого сміливого і фантазійного манікюру.

Нагадаємо, що стало відомо, коли в Україну прийде справжня метеорологічна весна.

Раніше "Знай.ua" писав, що цей вітамін позбавить від депресій і головних болей назавжди.

Також "Знай.ua" повідомляв, що метеозалежним у березні 2019 року доведеться дуже несолодко. Відомо, що перший місяць весни 2019 року буде дуже насиченим місяцем з точки зору частоти та інтенсивності магнітних бур.