Що чекає представників усіх знаків Зодіаку 8 березня?

Овен

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Жінки-Овни дуже чутливі до оточуючих ритмам, дійсному стану речей. З'являється певна тонкість, хороша орієнтація в тому, що відбувається. Почуття повноти життя, насиченості, зробить їх щасливими.

Чоловіки-Овни відчувають впевненість в собі і своїх діях, спокій, силу і енергію. Яскраві і сміливі, притягує до себе увагу багатьох жінок.

Телець

У Жінок-Тельців, може виникнути "любов з першого погляду" або "відкритися очі". Людина, яка була весь час поруч і не розглядався інакше, як один, викличе інші, не дружні, а більш глибокі почуття.

Чоловіки-Тельці демонструють вибух життєвої енергії, так званої "чоловічої" сили, енергії воїна. Але слід враховувати і те, що своїм напором вони можуть відштовхнути оточуючих.

Близнюки

Жінки-Близнюки, налаштовані бути активними весь день, спілкуватися, приймати і дарувати подарунки. Все це сприятливо відіб'ється на їх репутації, викликаючи в оточуючих почуття, які допоможуть їм у досягненні особистих цілей.

Чоловіки-Близнюки, дуже раді продемонструвати свої можливості, прикрашаючи дійсність. У цей день вони дуже балакучі і переконливі.

Рак

У Жінок-Раків, занадто загострене сприйняття навколишнього середовища, вони імпульсивні, запальні. Налаштованість на ці теми веде до підсвідомого пошуку таких ситуацій, де вони зможуть відчувати цю напругу, наприклад, самі можуть спровокувати конфлікт.

Чоловіки-Раки, несвідомо налаштовані на ситуацію боротьби, дуже чутливі до різких висловлювань і реакцій на свою адресу.

Лев

Жінки-Леви в цей день, відчувають себе справжніми королевами, насолоджуються увагою. Знаходять більш повне відчуття власної унікальності і внутрішнього задоволення.

Чоловікам-Левам, нинішні обставини завдають клопоту, складно уникнути розчарування, гніву або замішання. Їм здається, що їх ніхто не помічає і це турбує.

Діва

Жінки-Діви, в цей день, можуть дозволити собі помріяти, відпочити, розслабитися, відволіктися від повсякденних справ. Навколишні, створять для них всі умови. Не варто в цей день аналізувати, прораховувати, переробляти, просто, насолоджуйтеся життям.

Чоловікам-Дівам може бути складно сконцентруватися, зрозуміти, чого від них хочуть жінки і взагалі всі навколишні. Порушується звичний хід життя і це викликає напругу.

Терези

Жінки-Терези в цей день можуть відчувати себе не дуже комфортно, оскільки порівнюють себе з оточуючими, і як наслідок, знаходять в собі вади, які можуть довести до депресивних станів. Справедлива приказка: "сама придумала, сама образилася, сама пробачила".

Чоловікам-Терезам, незважаючи на зовнішнє благополуччя, не судилося вийти переможцями з ситуацій, особливо, пов'язаних з жінками. Слушна нагода для того, щоб оцінити всі свої плюси і мінуси і внести корективи.

Скорпіон

Жінок-Скорпіонів оточує аура чарівності, таємниці або натхненності, яка приверне оточуючих і відкриває перед нею замкнені перш двері. Їм даються чудові шанси на успіх в особистих і ділових відносинах.

Чоловіки-Скорпіони в цей день зможуть реалізувати свої амбіції без зовнішніх опорів, з легкістю доб'ються бажаних результатів.

Стрілець

У Жінок-Стрільців емоційність зростає, бажання набувають незвичайну гостроту. Вони з легкістю доб'ються емоційного відгуку від тих, з ким підтримують близькі взаємини, а також у багатьох зуміють викликати любов і прихильність.

Чоловіки-Стрільці в цей день стають самовпевненими, повчають інших, творча енергія у них зростає. Намагаються перетягнути всю увагу на себе, в зв'язку з чим можуть викликати невдоволення жінок.

Козеріг

Жінки-Козероги привертають до себе увагу, їх досягнення очевидні для навколишніх, але навіть якщо ними захоплюються і марнують похвали, цього визнання недостатньо, щоб задовольнити їх самолюбство і підвищити самооцінку.

Чоловіки-Козероги в цей день зможуть справити позитивне враження, особливо, на жінок. Це, в свою чергу, допоможе пристосуватися до умов, що змінюються в соціальному житті і бути корисними іншим людям.

Водолій

Жінки-Водолії налаштовані на знайомства, романтичні зв'язки, і саме цим наповнений весь день. Відбуваються яскраві події, причому їх якість багато в чому залежить від їх психологічного настрою, від здатності сприйняти ці події і дати їм адекватну оцінку.

Чоловіки-Водолії в цей день не дуже привітні. Поводяться дещо відсторонено, як спостерігачі. Чи не прагнуть себе проявляти, їх активність, скоріше, ментальна, незрозуміла оточуючим.

Риби

Жінки-Риби сповнені внутрішніх протиріч, які виступають в цей період на перший план. Вони не можуть чітко визначити свої цілі, тому що вони спочатку були породжені помилковими або далекими від реальності, передумовами.

У Чоловіків-Риб їх нелінійне мислення сприяє нереальним ідеям і невиправданим сподіванням, що може породити розчарування - або зі свого боку, або з боку оточуючих.

Нагадаємо, що ми писали "Ці жінки хочуть забрати у вас чоловіка: топ небезпечних коханок за знаком Зодіаку".

Як повідомляв "Знай.ua", ці знаки Зодіаку перетворять вас в рабів. Іноді вони не можуть зупинитися.

Також "Знай.ua" писав, з якого знака Зодіаку вийде найкраща матуся. Вони живуть для того, щоб вам було добре.