Часто, люди жаліють ти, кому зрадили. Зраду коханої людини важко пережити, це завжди дуже сильний стрес. Однак психологи вважають, що у зраді винен не тільки той, хто це зробив. Астрологи також підтверджують, що у зраді винен також і той, кому зрадили.

Під час народження підступні планети наділяють деяких людей "кармою" все життя носити "роги". Інакше кажучи, є знаки Зодіаку, які буквально прирікають своїх володарів бути вічним об'єктом для зрад.

Терези

Терези очолюють цей рейтинг. І цей факт здається верхом несправедливості, якщо врахувати ту обставину, що Терези — найромантичніший та дуже велелюбний і відданий знак. Представники цього знаку Зодіаку створюють всі обставини, щоб друга половинка почувала себе щасливою. Однак це часто переростає у залежність. Терези починають підозрювати свого партнера у всьому, втрачають довіру. Вони буквально починають вимагати любов, тому часто від цього хочеться втекти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Козероги

Козероги завжди щиро дивуються, коли їм зраджуються. Здавалося, що все було добре. Однак вони ідеальні тільки в цукерково-букетний період. Як тільки прозвучить вальс Мендельсона і в паспорті з'явиться штамп, Козеріг знімає з себе всі маски та повертається до колишнього холостяцький спосіб життя, де у нього була одна турбота — він сам. Партнерів цього знаку Зодіаку це починає дратувати, тому вони шукають втіху в інших.
Діва

Діва — один з найбільш вірних знаків Зодіаку. Тому зраду інших вони переносять особливо важко. Мабуть, з кодом вірності в них встановлена ​​й інша програма, яка притягує безчесних партнерів. Зраджувати Діві легко, тому що вона не підозрює, не перевіряє та не боїться. Їй здається, що всі люди ставляться до вірності так само трепетно ​​і безумовно, як і вона. Та коли Діва дізнається про зраду, стосунки будуть завершені за мить.

Нагадаємо, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Як повідомляв портал Знай.ua, сумісність за гороскопом: які знаки Зодіаку створені один для одного.