Телесеріал "Гра престолів" вже став культовим. Він стартував ще 17 квітня 2011 року і за 8 років набув світового визнання та багатомільйонної армії прихильників. Протягом усіх семи сезонів, що вийшли на екранах, творці серіалу тримали прихильників у напруження, адже в будь-який момент міг загинути один з ключових персонажів. Всього ж за сім сезонів сценаристи відправили на той світ 2339 персонажів.

Гра престолів
Гра престолів

1 сезон - 59 смертей

Загибель персонажів в "Грі престолів" стала звичним моментом з найпершої серії, коли Нед Старк стратив дезертирів зі Стіни. Втім, сам лорд Півночі не пережив 10 серій. Його вважали головним персонажем серіалу, однак вкінці першого сезону його стратили.

2 сезон - 130 смертей

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Другий сезон серіалу був яскравим і незабутнім завдяки битві на Чорноводній, в якій полягли десятки солдатів. Щоправда, майже всі головні герої пережили всі серії.

Гра Престолів
Гра Престолів

3 сезон - 87 смертей

Третій сезон став одним з найбільш напружених. Хоча кількість загиблих персонажів не була великою, автори серіалу в одній лише серії примудрилися вбити відразу чотирьох головних героїв. Серія під назвою "Червоне весілля" Через це, до речі, і переродилася в справжнього досі викликає жах у фанатів.

4 сезон - 181 смерть

Коли здавалося, що знімальній групі вже нічим дивувати глядачів, пішов у небуття Джоффрі Баратеон. Слідом за ним убили Оберіна, а далі син Тайвіна Ланністера Тіріон вбив власного батька у вбиральні.

Гра Престолів
Гра Престолів

5 сезон - 246 смертей

Більшість персонажів загинули в ході битв, яких було чимало у п'ятому сезоні. Втім, в ході двох повстань і різанини в Хардхоумі помер головний герой серіалу Джон Сноу. Щоправда, лише технічно.

6 сезон - 540 смертей

Шостий сезон "Гри престолів" ознаменувався справжнім мором серед героїв картини. Тільки в ході битви Бастардо вбили 168 осіб. Всього ж за 10 епізодів померло більше людей, ніж з першого по четвертий сезони разом узятих. Запам'яталися серії майже тотальним знищенням дому Тіреллів під час вибуху у Септі, Баратеона і Болтона.

Гра престолів
Гра престолів

7 сезон - 1096 смертей

Сьомий сезон відзначається багатьма битвами, адже дві королеви — Серсея та Дайнеріс почали боротьбу за трон. Однак ключовою смертю стала загибель дракона Візеріона.

Нагадаємо, дивовижне перевтілення: цих акторів навряд чи впізнаєте в реальному житті.

Як повідомляв Знай.uа, в Австралії створили імпровізоване поховання всіх загиблих персонажів "Гри престолів".

Також Знай.uа писав, красуня з "Гри престолів" одним фото показала, навіщо дивитися новий сезон.