Марс вважається непридатною планетою, але це може бути зовсім не так. Про це заявляє уфолог з Таїланду Скотт Уорінг.

Червона планета є кращим об'єктом для колонізації людиною. Вона потенційно придатна для виживання. Однак на ній вже може бути життя.

Уфолог вивчив фотографії Марса і зазначив, що планету крім землян могли відвідувати представники іншої цивілізації. Так, на знімку 17-річної давності, які було зроблено з допомогою орбітального апарату NASA "Марс Одіссей" Уорінг помітив незвичайну споруду.

На плоскому ландшафті Червоної планети фахівець зауважив об'єкт, який точно не був побудований землянами. Хоча його видно недостатньо чітко, можна відзначити значні розміри споруди.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Так, будівля має квадратний і трикутний елементи, які з'єднали між собою тунелем.

Уфолог переконаний, що астронавти змогли зняти справжню базу прибульців. Він також припускає, що її могли побудувати багато років тому і вона служила як форпосту в цій частині космосу. Вчений має теорію, згідно з якою Марс вже давно колонізували представники інших цивілізацій.

Раніше повідомлялося, що в мережі набирає популярності таємнича видеозапись, яка була знята в мексиканській пустелі Чіуауа 8 квітня. На цьому захоплюючому ролику можна побачити загадковий об'єкт, що нагадує змееобразное істота з великою головою.

Нагадаємо, біля Бермудських островів виявлена база прибульців.

Як повідомляв Знай. ua, Земля втратить сонячного світла і зв'язку із зовнішнім світом.

Знай. ua писав, що Байкал приховує в своїх водах інопланетян.