24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей раз Instagram-модель опублікувала фото, на якому з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим постом Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Дівчина показала нове фото, на якому позує у відвертому червоному платті, яке повторює всі вигини її фігури і силіконових принад. Шанувальники відзначили, що Альона пограла з фотошопом в області попи, від чого її тіло виглядає неприродно. У підписі до фотографії модель запитує фоловерів фото з якого ракурсу їм подобається більше. Новий пост української Кардашьян почали активно обговорювати в мережі.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.