На думку астролога Павла Глоби, у фіналі літа удача несподівано увірветься в життя чотирьох знаків Зодіаку.

Серед щасливчиків астролог виділив Дів, Терезів, Водоліїв і Риб, передає Dialog.ua.

Діва

До фіналу літа Дівам нарешті вдасться знайти спокій і гармонію. Це саме те, до чого вони так довго прагнули впродовж всього літа. Багато в чому це відбудеться завдяки величезній роботі над собою. Діви зуміють перемогти внутрішні страхи і відповісти на питання, які довгий час їх турбували. У той же час до кінця серпня можливі непогані зміни у фінансовій сфері. Павло Глоба заявляє про те, що до цього часу Діви можуть здобути фінансову свободу.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Терези

Цей знак Зодіаку довгий час перебував у пошуку сенсу життя, проте коли зрозумів, що він знайдений, довго не міг виконати задумане. За запевненням відомого астролога, заповітне бажання Терезів повинно виповниться до кінця літа. При цьому важливо уважно ставитися до підказок долі.

Водолій

У Водоліїв до кінця літа буде набагато більше питань, ніж відповідей. При цьому викликатиме занепокоєння те, що, на їхню думку, рішення багатьох завдань вони знайти не можуть. Астролог вважає, що в даному разі важливо прислухатися до самого себе і намагатися бути менш імпульсивним. Правильне рішення обов'язково прийде у вашу голову, якщо ви не будете боятися своїх власних емоцій.

Риби

Риби до кінця літа будуть перебувати у згоді з самими собою і з оточуючими людьми. Ви відчуєте небувалий приплив сил і енергії. Все це дозволить вам правильно приймати рішення. Успіх прийде практично у всі сфери життя цього знака Зодіаку. Рибам буде невимовно щастити в роботі, непогано будуть складатися відносини з другою половинкою, а також можливий фінансовий успіх.

Нагадаємо, якими дружинами стають жінки різних знаків Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меркурій, перебуваючи в ретроградному періоді з 7 липня по 2 серпня, може вплинути на відносини між людьми.

Також портал Знай.uа писав, що астрологи назвали 5 найважчих знаків Зодіаку.