Нещодавно колишня дружина Олексія Потапенка, більше відомого під псевдонімом Потап, Ірина Горова полетіла на відпочинок до Туреччини разом з дітьми і публікує звідти гарячі фото

Разом з Іриною Горовий у відпустку поїхали 21-річна донька Наталя і 10-річний син Андрій, пише Politeka.

Кожен день щаслива трійка радує своїх шанувальників новими фотографіями на своїх сторінках у соціальних мережах Instagram.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Так, в цей раз Ірина показала, як відпочиває разом зі своєю донькою Наталею. З цього приводу екс-дружина Потапа розмістила гарячу фотографію, де постає з донькою в провокаційних образах і в пікантних позах – відкритих міні-купальниках.

Шанувальники Горової зазначили, що у продюсера дуже хороша фігура. При цьому сама Ірина займається спортом і придерждиваетсядиет, так само вона не забула підписати провокаційні кадри:

«Подружка, доню, мій піар менеджер, підтримка у найскладніші моменти) це можливо, коли з найперших днів з дітьми вибудовуєш близькі довірчі відносини.», – підписала Ірина одну з фотографій.

Нагадаємо, Зеленський несподівано подзвонив Кошовому.


Як повідомляв раніше Знай.uа лютий вітер в Запоріжжі знесе все на своєму шляху.


Також Знай.uа писав про те, що популярний месенджер WhatsApp відмовиться від iOS і Android.