Виявилося, що різниця між добрим і хорошим набагато більше, ніж можна було уявити. Людина може бути хорошою тільки для вигляду, але добрий чоловік робитиме добро тільки тому, що по-іншому вона не вміє.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Якщо, наприклад, взяти астрологію, дійсно хороші знаки Зодіаку будуть відігравати важливу роль у житті інших людей. Тому, коли ви знаходите дійсно добру людину, тримайтеся за неї, і дорожіть нею:

Близнюки

Близнюки добрі і ніколи не засуджують. Вони дуже сприйнятливі, розумні і зроблять все можливе, щоб хтось відчував себе комфортно і привітно в їх присутності.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

знаки зодіаку
знаки зодіаку

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Лев

Леви відомі своєю добротою і чуйністю. Вони легко і часто проявляють любов і прихильність до людей. Лев нічого не приймає як належне і ставиться до інших людей так, як вони хочуть, щоб до них ставилися: з турботою і співчуттям.

Риби

Риби ласкаві до всіх живих істот. Риби зупинять свою машину на шосе, щоб врятувати собаку і купили незнайомій людині кави. Вони терплячі і готові слухати вас годинами.

Діва

Діви завжди готові допомогти, чи знають вони вас чи ні. Якщо ваша машина зламалася або ви не можете отримати яку-небудь допомогу в бібліотеці, вони вам допоможуть. Вони дуже розумні, тому, якщо у них немає відповіді, вони знають, де її знайти.

Нагадаємо, головні везунчики серпня: яким знакам Зодіаку привалить нереальне багатство.

Як повідомляв Знай.uа як ніби у Бога за пазухою: названо знаки Зодіаку, яким неабияк "підфартить" у вересні.

Знай.uа писав, "Повернуся за 5 хвилин": передсмертні слова великих людей, від яких волосся дибки.