Відомий український мольфар, перед тим, як загинути, попередив жителів України, що незабаром країна зміниться до невпізнання.

Всю Україну 8 років тому шокувала новина про смерть відомого карпатського ясновидця Михайла Нечая. Він володів неймовірними здібностями, пророкував майбутнє і допомагав людям.

На момент смерті, чоловікові був вісімдесят один рік. Досі невідомі причини його загибелі, але, як це завжди буває, існує велика кількість версій, чому це сталося. Деякі говорять про те, що це банальна помста, а деякі, що це релігійний фанатизм.

До своєї смерті він легко пророкував майбутнє України. Так, його боявся четвертий президент України Віктор Янукович.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В день інавгурації мольфар заявив, що Януковичу не вдасться відбути весь президентський термін. Крім того, він вже тоді передбачив, що територію України будуть намагатися захопити сусідні країни.

зокрема, він говорив про території Донбасу. І виявився правий, адже на сході країни вже більше 5 років йде війна.

Михайло Нечай бачив загрозу і від інших сусідніх країн, таких як Польща, Румунія, Чехія. Польща буде налаштована забрати Галичину, а Закарпаття буде захоплено Чехією.

Ясновидець бачив розбрат на території України, який може закінчитися дуже погано, і буде нести за собою жахливі наслідки.

Нагадаємо, у пророцтва Ванги знайшли знаки Апокаліпсису.

Як повідомляв Знай. ua, карпатський мольфар Радомир дав прогноз для України.

Також Знай. ua писав, що легендарний мольфар в останню хвилину життя встиг розповісти про майбутнє України.