Риби

Риби виносять на передній план свої власні проблеми, а до друзів, які звертаються до них за допомогою, ставляться так, ніби вперше бачать цих людей.

Чоловіки, народжені під цим знаком Зодіаку, здатні прикинутися закоханими, якщо розуміють, що хтось відчуває до них інтерес. Все що їм потрібно, так це вечірка та її логічне продовження.

А ось жінка-Риби зацікавлена у своєму партнері поки він багатий і успішний. Як тільки у нього починаються проблеми, представниця даної статі махне хвостом і піде на глибину.

Діва

Діви практичні, розважливі і ретельно обмірковують свої дії як мінімум на сто кроків уперед. Заради прибутку вони можуть «подружитися» з більш успішним колегою. Коли мета буде досягнута, Діва, при першому зручному випадку, покладе кінець такій дружбі. Також можна не сумніватися в тому, що Діва постарається якось загладити свою провину.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Близнюки

Близнюки претендують на досконалість у всьому, що роблять. Вони легко входять у довіру навіть тих людей, які відрізняються надмірною підозрілістю. Рано чи пізно настає момент, коли дружбі приходить кінець. Найчастіше так трапляється, коли одному Близнюків необхідна допомога.

Не кращим чином вони надходять і з улюбленими людьми. Поки у них є чим поживитися, Близнюки будуть підтримувати і розвивати відносини. Але коли їм вдасться витягти з кишені партнера останню копійку, їх слід прохолоне.

Стрілець

Стрільці надзвичайно імпульсивні та емоційні. Вони швидко втомлюються від одноманітності і тут же відправляються на пошук пригод. Саме по-цьому друзів вони можуть міняти, як рукавички. До життя і проблем вони рідко ставляться серйозно.

Коли в сім'ї Стрільця починаються труднощі, то він може соберать валізи і вислизнути в невідомому напрямку. Однак, таким чином роблять не всі, але таких більшість.

Нагадаємо, що Ванга передбачила страждання трьох знаків Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи розповіли, які знаки Зодіаку опиняться під захистом ангела.

Також портал Знай.ua писав, як страждають різні знаки Зодіаку.