Вже зовсім скоро настане 2020 рік, який за китайським календарем оберігає білий металевий Щур. Саме він відкриває 12-річний цикл. Йому притаманний ідеалізм і суворий характер, тому людству доведеться попрацювати, щоб йому догодити.

Повна характеристика 2020 року

Щоб задобрити металевого Щура вам доведеться бути працьовитими і амбітними. Він не любить пасивних людей, які мовчки сидять і чекають з моря погоди. Вам доведеться проявити сміливість, хитрість і креативне мислення.

Щур обов'язково принесе у ваше життя різкі і сильні зміни. Приготуйтеся прощатися з роботою, квартирою і другою половинкою.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Щур допоможе вам у кар'єрі, але тільки якщо ви складете повний план з урахуванням усіх ризиків.

2020 рік буде дуже вдалим для укладення шлюбу і створення сім'ї.

Щур допоможе тим, хто робить добрі вчинки і покарає за обман. Біди і невдачі обрушаться на тих, хто намагається зіпсувати життя іншої людини за допомогою брехні.

За словами астрологів, 2020 рік буде дуже важким, адже для його щасливого завершення всім доведеться чимось пожертвувати.

Нагадаємо, як вищі сили втручаються в наше життя через птахів, нумерологію і сни.

Раніше Знай.ua повідомляв, названо найскладніші риси характеру всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, які знаки Зодіаку опиняться під крилом ангела цієї осені.