Стилісти неодноразово вказували на одяг та аксесуари, котрі здатні "витягнути" будь-які невдалі образи. Та варто врахувати й те, що існують речі, які вмить зіпсують начебто стильний образ.

Експерти назвали стоп-лист "вбивць" стилю:

1. Неякісні сумки зі штучних матеріалів

Це не стосується аксесуарів та взуття зі штучної шкіри, які попри те мають хорошу якість. Наприклад, речі таких брендів, як Stella McCartney. На жаль, часто мас-маркет і бренди середньої цінової категорії пропонують покупцям неякісні вироби, які лише за тиждень користування втрачають презентабельний вигляд.

Стилісти назвали речі, які здешевлюють образ

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

2. Надміру декоровані речі

Стилісти наголошують, що в образі достатньо буде лише одного акценту. А одяг, прикрашений одночасно і рюшами, і мереживом, і вишивкою – зробить образ дешевим і досить таки дивним на вигляд.

3. Яскраві та неприродні відтінки

Вкрай недоречним виглядатиме одяг крикливих кислотних відтінків, який був модним у 90-ті роки. Стилісти радять негайно позбутися подібних речей.

Стилісти назвали речі, які здешевлюють образ

4. "Фейки"

Не потрібно вводити себе та оточуючих в оману "брендовими" аксесуарами, оскільки низьку якість підробок добре видно неозброєним оком. Однозначно кращим рішенням буде покупка, нехай і не дорогого, але якісного виробу від хорошого бренду середньої цінової категорії.

5. Стрази

Єдині допустимі стрази в прикрасах – це стрази Swarovski, зазначають стилісти. Решту блискіток, що приклеєні дешевим клеєм до одягу повинні стати пережитком минулого. До того ж, позбутися їх є справою не з легких – сліди клею зіпсують весь образ.

Стилісти назвали речі, які здешевлюють образ

6. Джинси із занадто низькою посадкою

Здавалося, що зараз всі вже мали б усвідомити, що такий одяг не лише не виглядає сексуально, а й навіть вульгарно. Та, на жаль, деякі модниці досі полюбляють носити штани із заниженою талією та "світити" білизною. Стилісти закликають, що білизна повинна знаходитися під одягом, а не виглядати з-під нього.

Стилісти назвали речі, які здешевлюють образ

7. Блискучі прозорі колготки

Особливо негарно такі колготки виглядають на фотографіях – вони будуть світитися на будь-якому вечірньому заході, привертаючи зайву увагу. І якщо при цьому одягти навіть найдорожче та найстильніше плаття, що вигідно підкреслює фігуру, - його можуть і не помітити.

Нагадаємо, раніше в МОЗ заборонили вушні палички, їх більше не можна буде купити

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кайлі Дженнер зізналася у пластичних операціях

Також "Знай.ua" писав, що психолог розповів, як побороти залежність від гаджетів