Карпати є магічним місцем, де живуть справжні мольфари. Їм приписують надприродні здібності. Вони дають передбачення про майбутнє і бачать минуле.

Карпатські мольфари бачать перемир'я з Росією. Вони говорять про те, що незабаром війна закінчиться. Їхні прогнози з цього приводу наступні: одні кажуть, що кінець війни для Донбасу настане вже в 2019-му році, інші - що в 2020-му.

При цьому вони бачать поступовий відхід правителя країни-агресора з політики.

У той же час відомий астролог Влад Росс розповів, що президент РФ Путін недовго буде правити і в разі, якщо не знайде собі приймача, то його знищать і скинутий. І пояснює це тим, що той прийшов до президентства на ньютонівському циклі в період сонячного затемнення, яке мало місце 11.08.1999 р. Зважаючи на це, для нього вже спочатку "було поставлено" поганий кінець періоду володарювання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Легендарна провидиця Ванга розповідала про події, які зараз відбуваються в Україні. Вона говорила про Крим: "Крим відірветься від одного берега і пристане до іншого". І якщо раніше це пророцтво було незрозумілим, то після анексії Кримського півострова все стало ясно. До речі, Ванга боялася своїх пророцтв, тому що знала: вони збуваються.

Нагадаємо, привид матері не зміг знайти спокою.

Як повідомляв Знай. ua, мати виявила дитини-примари на ліжку свого сина, що лежав поруч.

Також Знай. ua писав, що відео від коханої змусило хлопця повірити в диявола, навіть котики не врятують.