Один з найвідоміших Карпатських мольфарів Михайло Тодорів, якому приписують надприродні здібності, зробив важливе попередження для українців. Ясновидець передбачив моторошне майбутнє України.
Прогноз мольфара приголомшив українців. Ясновидець пророкує величезне лихо, яке спіткає Україну. А землетрус, про який нещодавно попереджали фахівці, на думку ясновидця, є лише попередженням невідворотних і страшних подій, які очікують країну.

Землетрус, фото: lviv.com
Землетрус, фото: lviv.com

"Велика біда прийде до нас. Природа втомилася від того, що ми з нею робимо. Якщо вчасно не схаменутися, то буде погано всім. Землетрус може бути лише попередженням. Це буде скоро, але не зараз", — сказав відомий мольфар. Пророцтво мольфара

Раніше Михайло Тодорів заявляв, що через п'ять років – у серпні-вересні 2023 року впаде Кримський міст. Причиною катастрофи, на його думку, стане потужний землетрус в Чорному морі.

Україну накриє землетрус, Dzerkalo Media
Україну накриє землетрус, Dzerkalo Media

Варто зауважити, що до найбільш небезпечних ділянок України сейсмологи відносять район Зони Вранча – Карпатські гори і захід Одеської області. Там раніше були зафіксовані землетруси інтенсивністю 6-7 балів за 12-бальною шкалою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, раніше легендарні карпатські мольфари передбачили майбутнє України

Як повідомляв портал "Знай.ua", знайшли таємні щоденники Ванги, що приховували неймовірне

Також "Знай.ua" писав, що найвідоміший український пророк залишив неоднозначне послання для людства