Грудень 2019 року добіг до свого екватора і незабаром люди відзначати новорічні та різдвяні свята. І не секрет, що практично кожен дорослий українець хоче знати, що чекає на нашу країну наступного року.

Звісно, ніхто не може дати прогноз зі 100% гарантією, однак є фахівці, прогнози яких постійно збуваються, таким є відомий астролог Влад Росс. Він відверто поспілкувався з українськими журналістами.

Новий рік 2020 в Києві
Новий рік 2020 в Києві

- Скажіть Влад, чи буде 2020 рік поворотним для всього світу?

"2020 рік — закінчення циклу, він дійсно почнеться поворотним, коли Юпітер із Сатурном увійдуть в зодіакальний знак Водолія, але станеться це аж в грудні наступного року. Тому це всього лише закінчення циклу планет. Найбільші планети Сонячної системи, які можна побачити на небі, - це Юпітер і Сатурн. Вони завжди ставлять певний тренд на 20 років вперед. Спостерыгаючи за цим можна бачити, що закінчується епоха Володимира Путіна, оскільки попереднє з'єднання цих планет було рівно 20 років тому – у 2000 році в травні. Далі вже, в 2021 році, як вирішить Бог.", - заявив астролог.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Українці, УНІАН
Українці, УНІАН

- А які зміни можуть чекати на Україну в 2020 році?

"В Україні все почне змінюватися з березня 2020 року. Уран зайшов в зодіакальний знак Тельця, який пов'язаний з Україною. До речі, я завжди був впевнений, що Водолій (Володимир Зеленський) виграє вибори, і зміни почалися в нашій країні з Водолія. Ще 10 років тому я сказав, що з 2021 року, коли відбудеться з'єднання Сатурна і Юпітера, Україну очікує економічне диво схоже на китайське. Тобто, почнеться бурхливе економічне зростання у нашій країні. До цього у нас відбуватимуться глобальні зміни. Можливо, восени у нас будуть місцеві вибори і перевибори парламенту. Взагалі, мій прогноз такий, що ця Верховна Рада довго не проіснує. Парламентські вибори за законом не можуть відбутися раніше, ніж через рік, а вибори до органів місцевого самоврядування можуть статися і достроково – навесні, аж до того, що вони можуть відбуватися не тільки у нас, але і на Донбасі. Швидше за все, ситуація може затягуватися і до осені можуть пройти термінові місцеві вибори. Все йде до того, що вони відбудуться восени, можливо, раніше вони пройдуть на Донбасі.", - додав відомий астролог.

Нагадаємо, пророцтва відомого ченця про майбутнє збуваються наяву: коли прийде Антихрист.

Як повідомляв Знай.uа пророцтво Ванги на 2020 рік: які глобальні зміни передбачала для людства ясновидиця.

Знай.uа писав, введення в храм Пресвятої Богородиці: історія та традиції свята.