Фахівці повідомляють чого очікувати всім знакам Зодіаку цього тижня. Як склалися зорі цього разу ви дізнаєтеся нище.

Овен

Овен
Овен

Цього тижня постарайтеся не приймати поспішних рішень, будьте мудрі й передбачливі, тоді ви з легкістю обійдете перешкоди і досягнете бажаного. Прислухайтеся до голосу своєї інтуїції, вона підкаже саме вірне рішення у діловій та особистій сферах. У середу обов'язково справитесь з поривом гніву, інакше зопалу ви ризикуєте образити ні в чому не винного людини. У четвер ваші результати безпосередньо будуть залежати від вашої працьовитості. Діти можуть спантеличити вас своїми проблемами, але вихідні пройдуть легко і приємно.

Телець

Телець
Телець

На цьому тижні вам іноді важко справлятися зі своїми бажаннями. У справах кар'єри і бізнесу явне поліпшення, з'являться нові цілі і завдання. Тиждень буде сприяти реалізації раніше задуманих планів. У понеділок ви відчуєте приплив енергії і сил. Ви можете знайти довгоочікуваних надійних партнерів, але якщо виникнуть деякі ускладнення, відкладіть прийняття рішення на наступний тиждень. У четвер і в п'ятницю ви будете в центрі подій, корисна і потрібна інформація сама прагнутиме до вас у руки. Якщо вам стануть набридати різноманітними проханнями колеги по роботі, постарайтеся бути коректними по відношенню до них.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Зібраність і зосередженість дозволять вам творити чудеса і отримати прибуток. Бажано планувати обсяг навантаження на роботі. У вівторок і середу після напруженого робочого дня не варто займатися домашніми справами і кропіткою роботою. Краще погуляйте перед сном по парку або по набережній. Постарайтеся захистити себе від непотрібних розмов і непотрібних контактів. В цілому справи підуть добре, всі домовленості будуть дотримуватися.

Рак

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru
Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Вам необхідно привести душевний хаос в порядок, обережно у всьому розберіться, тоді він перетворитися в струнку і гармонійну систему. Не роздавайте обіцянок, які не збираєтеся виконувати, вони будуть лише обтяжувати вас. Вам необхідна сконцентрованість і цілеспрямованість. Без жалю розлучайтеся з минулим, відкрийтесь назустріч новим подіям. У четвер ймовірно конструктивне рішення ваших проблем при розмові з начальством. Тиждень вдалий для початку нових справ і складання іспитів. У вихідні вибирайтеся на дружню вечірку.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Вам знадобиться неабияка витримка, щоб самолюбство не завадило вам жити. Постарайтеся трохи зменшити свій апетит у фінансовій сфері. На шляху до високих досягнень істотною перешкодою може стати ваша відсталість і консерватизм. Не бійтеся освоювати щось нове і спілкуватися з незнайомими людьми. У п'ятницю потрібно зібраність, не витрачайте дорогоцінний час на порожні розмови, приведіть в порядок думки, конкретизуйте плани, і ви порадієте їх вдалої реалізації.

Діва

Діва
Діва

Початок тижня буде вдало практично у всіх відносинах. Бажано об'єктивно оцінити свої можливості і розподілити час і сили, інакше робота загрожує зайняти майже все ваше простір. У четвер можуть виникнути і непередбачені термінові справи, які зажадають від вас зосередженості та уваги. У другій половині тижня краще стримувати емоції, щоб уникнути непотрібних проблем і сварок. У суботу запросіть своїх друзів на дачу або в ліс, і день пройде чудово.

Терези

Терези
Терези

Ваші успіхи та популярність викликають захоплення і заздрість недоброзичливців. Але варто засмучуватися через пліток? На цьому тижні імовірна відрядження або далека поїздка. У четвер, опинившись у скрутному становищі, постарайтеся довіритися голосу інтуїції, так ви з більшою ймовірністю уникнете помилок. Ніщо не повинно відволікати вас від наміченого плану. У п'ятницю тільки вам буде під силу подолати серйозні виробничі проблеми. У вихідні приділіть більше уваги сім'ї.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Ви зможете на практиці реалізувати намічені плани. На цьому тижні вас чекають цікаві зустрічі і знайомства. Спілкування піде вам на користь і позбавить від сумних думок. У діловій сфері на вас чекає підвищення по службі і надбавка до зарплати. Можна відправитися в подорож. В суботу буде багато непередбачуваного, приготуйтеся до приємних сюрпризів. Подумайте про те, що необхідно зробити в першу чергу. Звільніть трохи часу для себе і своєї коханої людини.


Стрілець

Стрілець
Стрілець

Спробуйте змінити свій стиль спілкування, розставте пріоритети, поміняйте аудиторію. Задумайтеся про те, що для того, щоб вважатися прекрасним співрозмовником, зовсім не потрібно багато говорити, набагато важливіше вміти слухати. Не приставайте до керівництва з новими ідеями, начальство зараз перевантажено зовсім іншими турботами і проблемами, краще будьте уважніше, виконуйте розпорядження точно і в строк.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

На початку тижня не переживайте, якщо не встигнете щось завершити в строк. У середу не варто починати нових справ, краще об'єктивно оцінити поточні: може бути, щось потребує перегляду і корекції. В цей день постарайтеся не обмежувати свободу близьких людей, проявіть повагу до їх бажанням і прагненням. У четвер постарайтеся не пропустити важливої інформації, яка буде сприяти вашої фінансової стабільності. Згадайте про своїх друзів, зустріч з ними дозволить вам повеселитися від душі і дізнатися багато цікавого.

Водолій

Водолій
Водолій

Не виключено, що ви відчуваєте, як у вас поступово починає збільшуватися роздратування по відношенню до колег по роботі. Вам просто пора у відпустку. Звичайно, вам набридло слухати нескінченні "корисні поради". Але постарайтеся не ставитися до цього серйозно, сприймайте їх як шумовий ефект, тоді роздратування може змінитися сміхом. Порадує спілкування з сім'єю.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Не підпускайте до себе близько пані лінь, інакше вона перешкодить вам досягти таких бажаних результатів. Ставка на терпіння і спокійне очікування принесе вам успіх. Будьте тактовні, намагайтеся не допускати у відносинах з партнерами проблем і конфліктних ситуацій. У четвер поїздки і відрядження будуть на рідкість приємні і корисні. Вихідні розташовують до сімейних занять, домашнього відпочинку і зустрічей з друзями.

Нагадаємо, що риби вважаються одним з найромантичніших серед знаків

Як повідомляв Знай.uа астрологи стверджують, що причиною невдалого кохання може стати несумісність пари по знакам Зодіаку.

Також Знай.uа писав, що у кожного свій "вік страждань". Але вчені визначили, що пік припадає на позначку 47,2 року.