В Українців є почуття гумору, тому і не дивно, що вони не обійшли стороною і перепис населення, тестовий варіант якої провели в грудні минулого року .
Так як реакцію на нього, почали поширювати в мережі фотожаби.
Днями одну з них опублікував на своїй сторінці у Facebook відомий український художник Олександр Бабак.

Geplaatst door Олександр Бабак op Donderdag 23 januari 2020

Тут показано герої відомого радянського фільму "Операція И та інші пригоди Шурика" знаходяться в роздумах щодо точної кількості людей, що проивають на території україни. Підпис фото говорить все сам за себе: "Кабмін проводить перепис населення".

З 1-26 грудня 2019 року в Україні провели пробний перепис населення. Тобто в уряді спробували піти легшим шляхом і підсумували різні дані: інформацію мобільних операторів і соціологів, дані з різних реєстрів і пенсійного фонду.

Нагадаємо, раніше Дмитро Дубілет повідомив результати дослідження у своєму Телеграм-каналі. Згідно з оприлюдненими даними наявне населення України становить 37.29 млн людей, серед яких 20.01 млн жінок, 17.28 млн чоловіків.


Як повідомляв портал "Знай.ua", за останній рік кількість населення України знизилась на більш, ніж 200 тисяч чоловік, повідомляє Державна служба статистики.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще


Також "Знай.ua" писав, що мобільний додаток "Дія" буде доступний онлайн для всіх українців з 30 січня 2020 року. Про це повідомляється на Instagram-сторінці проекту.