У Великобританії народилася дівчинка з таким густим чорним волоссям, що через своє здивування та пережитий шок, батьки ласкаво прозвали її "Кім Чен Ин" на честь північнокорейського диктатора, на зачіску якого і схожа шевелюра малої.

"Це був такий шок", - згадує її мати дівчинки Саманта про той момент, коли в жовтні 2019 вона народила свою дитину Нелл Пурсер-Барріфф. Шевелюра Нелл була настільки пишною, що, на УЗД матері прямо там і заявили: "у неї там волосся".

Її 34-річний чоловік Террі був шокований не менше, адже ніхто з інших членів сім'ї не може похвалитися такими розкішними пасмами.
А її брат і взагалі є повною її протилежністю, він блондин.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Тепер грива малюка у віці чотирьох місяців виросла до колосальних 5 сантиметрів в довжину. Однак, це не обтяжує Нелл.

За словами Саманти, шопінг займає у них вдвічі більше часу з-за великої уваги, яка приділяється її дочки.

[quote author=" - каже Террі"]Люди захоплюються. У нас одна старенька метушилася над Неллою протягом 10 хвилин, перш ніж вона повернулася, щоб подивитися на Коула

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Сварка на станції" названа кращим фотознімком року

Також "Знай.ua" писав, що в мережі стає популярним новий челендж #broomchallenge, за умовами якого потрібно зняти і викласти в соцмережах фото віника, що стоїть вертикально без підтримки.