У цьому переконаний радник прем'єр-міністра України Юрій Голик, який опублікував у Facebook презентацію "Великого будівництва" на Вінничині.

"Ми показуємо дуже грамотну і круту презентацію Вінницької ОДА про те, що буде будується в цій області в рамках програми "Велике будівництво". Нагадаю, що минулого тижня всі ОДА презентували такі плани прем'єр-міністру України Олексію Гончаруку. На мій суб'єктивний погляд, підтриманий більшістю колег, які бачили цю презентацію наживо, план Вінницької ОДА, який, ми всі впевнені, буде втілений на 100%, один з найбільш адекватних і грамотних", - наголосив Голик.

Згідно з цією презентацією, цього року на Вінничині планується провести реконструкцію 4 шкіл і почати будівництво однієї нової, добудувати 2 дитсадки і почати будівництво ще трьох, реконструювати один стадіон і почати роботу над будівництвом ще чотирьох.

Також в області планують ремонт 133 км доріг. Капітальний ремонт буде зроблений на таких дорогах місцевого значення: 1,6 км між Гайсином і Тепликом, 5 км між Гайсином і с.Кущинці, 5,5 км між с.Кущинці і с.Кіблич, 4,6 км між Чечельником і Білим Каменем.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Запланований ремонт на дорогах державного значення: Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка (25,6 км), Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський (10,3 км).

Крім того, у планах на цей рік – реконструкція міжнародного аеропорту "Вінниця".

Нагадаємо, напередодні старту проекту "Велике будівництво", в ході якого повинно бути побудовано велику кількість шкіл, стадіонів, дитячих садків, приймальних відділень екстреної медичної допомоги і доріг, у Кабінеті Міністрів відбулася нарада з головами облдержадміністрацій, на якому керівництво регіонів повідомило про свої плани по будівництву об'єктів інфраструктури.