Чоловік і дружина не стриглися майже 20 років, а потім потрапили в руки перукарів, які зробили з них абсолютно інших людей.

Чарльз і Мішель, що проживають в Нью-Джерсі, прийшли на популярне в США телешоу, щоб змінити своє життя.

Подружжя розповіли, що протягом тривалого часу не змінювали своїх зачісок. Чарльз не переступав поріг перукарні вже 15 років, а його дружина Мішель не ходила до майстра майже 20 років і лише зрідка зістригала кінці волосся самостійно.

Їхня донька жодного разу не бачила маму і тата з короткими стрижками, і постійно натякала батькам, що пора б піти в перукарню. Однак Чарльз і Мішель залишалися вірними собі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте, все колись закінчується і наступив момент попрощатися з довгим волоссям. На це їх спонукала кар'єра чоловіки - Чарльз вирішив змінити професію і на новій роботі вимагали виглядати "пристойно". Мішель вирішила підтримати чоловіка і поміняти імідж разом з ним.

Однпак, подружжя не мало уявлення про те, які стрижки їм слід зробити. Поміркувавши, вони відправили заявку на популярне в США телешоу, де з людьми відбувалися дивні метаморфози. Радості подружжя не було меж, коли їх запросили на зйомки.

Перукарям знадобилося немало часу на те, щоб повністю поміняти зачіски Чарльза і Мішель.

А коли оновлене подружжя постали перед публікою, серед якої була і їхня донька, дівчина, побачивши нових батьків, не змогла стримати сліз. Плакали і Мушель з Чарльзом, але плакали вони всі від радості.

З короткими стрижками Чарльз і Мішель стали виглядати молодшими і красивішими.