Зірка Heart FM Ешлі Робертс підняла температуру, коли колишня солістка Pussycat Dolls продемонструвала свій прес у крихітному бікіні під час свого розкішного відпочинку.

Дані кадри Ешлі Робертс продемонструвала у своєму акаунті в Instagram.

Пост зірки нічим не відрізнявся, оскільки Ешлі Робертс продемонструвала свої вбивчі вигини у крихітному бікіні, коли вона вбирала сонце під час свого відпочинку.

Під час своїх подорожей красуня змусила її шанувальників позеленіти від заздрощів, оскільки вона показала ідеальне тіло на дорогому відпочинку.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Ешлі ділиться обпалюючим знімком себе на носі човна в крихітному бікіні на зав'язках, коли вона тримала руки над волоссям, поправляючи свої світлі локони, поки вони майоріли на вітрі.

Вона доповнила свій блакитний купальник великими сонцезахисними окулярами, демонструючи свою золотисту засмагу, стоячи навколішки.

Радіоведуча Heart FM приєдналася до розкішної поїздки зі своїм знаменитим перукарем Лу Тісдейлом.

Пізніше того ж вечора телезірка переодяглася у свій гламурний чорний вечірній образ, який обтягував її струнку фігуру.

У сукні з відкритою спиною було на бретельках, показуючи її задню частину.

Варто визнати, що зірка Pussycat Dolls Ешлі Робертс виглядає просто приголомшливо. Вони вже неодноразово показували свою неповторну зовнішність разом зі своєю подругою Амандою Холден.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Аманда Холден показала свою гарну молоду дочку.

Нагадаємо, Аманда Холден похвалилася своїм струнким тілом у 51 рік.