Політичний технолог Тарас Березовець повідомив, що вибори до Верховної Ради відбуваються, але через рік. Таке рішення погодили з США і у американських політиків немає претензій до такого повороту подій.

"Підтримка Штатів продовжиться при чинному президенті Бараку Обамі і його наступника (наступниці)", - написав експерт на своїй сторінці в Facebook і заявив, що позачергові вибори до українського парламенту відбудуться, але залишається тільки питання в часі їх проведення, на що вплине робота нової коаліції.

Політтехнолог заявив, що його джерело передало йому останню інформацію про майбутню парламентську коаліцію, яка на даний момент вже існує, а її склад представляють дві фракції - "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт", які разом назбирали 226 голосів. Члени нової парламентської більшості ще не повідомляють про домовленості з приводу майбутньої коаліції, тому що хочуть зібрати в новому складі 240-250 голосів для більшої стабільності.

Читайте також: Або коаліція з "Народним фронтом", або вибори - нардеп

Нагадаємо, що лідер фракції "Батьківшіна" Юлія Тимошенко вийшла з переговорного процесу і заявила про перехід в опозицію нинішньому режиму. Тимошенко заявила, що її політична сила буде боротися з олігархічною системою.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще