Під час засідання Кабінету міністрів Арсеній Яценюк закликав найближчим часом сформувати новий склад уряду і парламентської більшості. В умовах, що новий склад Кабміну означає його відставку і можливе призначення Володимира Гройсмана на його пост, заяви Яценюка виглядають цікаво.

Відомо, що при такому розкладі спікером Верховної Ради стає член "Народного фронта", політичної сили Арсенія Петровича. Раніше його колеги по фракції Максим Бурбак і Вікторія Сюмар відзначали, що перший раз в історії України глава Кабміну бере участь у формуванні нового складу і готовий відмовитися від свого поста на користь стабільності політичної системи.

"Блок Петра Порошенка" ще 24 березня запропонував Володимира Гройсмана на пост нового глави Кабміну, цю кандидатуру підтримав глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі при цьому похваливши його досвід в облаштуванні Вінниці як туристичного міста.

Кабмін Арсенія Яценюка звинувачують у всіх невдачах, які зазнала Україна за останній час, починаючи з провалу реформ, який необхідно було форсувати, закінчуючи підвищенням цін на комунальні послуги.

Читайте також: Новий Кабмін погодили з США: список

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Тарас Березовець повідомив, що новий склад Кабміну імовірно представлять 12 квітня.