Жінка з британського графства Лінкольншир стала в 55 років найстаршою мамою. У неї відразу народилася трійня.

Про це повідомляє Іndependent. Жінці довелося вдатися до штучного запліднення. Вона разом зі своїм 40-річним партнером Стюартом Рейнолдсом вирішила взяти кредит в розмірі 21 тисяча доларів заради цієї операції і наступних пологів.

Шерон Каттс пройшла процедуру штучного запліднення на острові Кіпр у одній з клінік. Причина в тому, що у Великобританії існують обмеження для подібних операцій. Їх роблять жінкам тільки до 42 років. Після операції у жінки прижилися всі три ембріони. Лікарі пропонували абортувати одного з них, оскільки боялися, що не вдасться врятувати інших.

Читайте також: 60-річна модель рекламує купальники (фото)

Шерон Каттс все ж народила трьох здорових дітей за допомогою кесаревого розтину. Вона заявила, що їй неважливо, що трійнята молодший за неї онуків.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Це означає, що у них багато друзів по іграх", - сказала Шерон.

Британка потурбувалася, що б постати перед новонародженими в хорошій формі і зовнішньому вигляді. Вона наголосила, що спеціально перед пологами зробила собі ін'єкцію ботокса в обличчя.