Сьогодні, 6 квітня, о 13:50, було вбито 45-річного директора Kiev Sport Club Тараса Зіновенка. Інцидент стався на парковці Kiev Sport Club біля бульвару Дружби народів, у Печерському районі Києва.

Чоловік ледь встиг заїхати на стоянку на своєму автомобілі Volkswagen Touareg, як невідомі почали в нього стріляти. Вони випустили у водія три кулі через лобове скло і п'ять куль через бокове. Після цього злочинці зникли з місця події. Потерпілий отримав вісім кульових поранень і помер на місці.

Читайте також: Під готелем "Либідь" загинув один з її захоплювачів

Як повідомляють джерела в правоохоронних органах, вбивця зник з місця розстрілу на автомобілі марки Volkswagen Passat чорного кольору. Як повідомляє видання "Обозреватель", посилаючись на джерело в правоохоронних органах, номер автомобіля злочинця АА2984АМ зареєстрований за іншою автівкою марки Renault. Правоохоронці не виключають, що перед тим, як скоїти злочин, вбивця міг зняти номери з іншого автомобіля і поставити їх на свою машину.

За словами очевидців, злочинцю на вигляд близько 40 років, зріст 180 см, був одягнений у куртку зелено-синього кольору і темні брюки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У зв'язку з убивством у Києві 45-річного директора Kiev Sport Club Тараса Зіновенка в середу, 6 квітня, поліція ввела план "Перехоплення".