Проблеми державної компанії Укргазвидобування завтра обговорять у відкритому доступі, за присутності преставників ПП "Народний фронт". Про це повідомив Єгор Соболєв на своїй сторінці в Facebook.

"Завтра наш комітет з протидії корупції Верховної Ради розгляне проблеми компанії Укргазвидобування.Як Ви знаєте, керівництво цієї компанії, яка видобуває 75% газу в Україні, стверджує, що на них тиснуть двоє парламентаріїв з Народного фронту, щоб примусити укладати невигідні контракти.

Читати також: Суслова будує кар'єру, забувши ідеали Євромайдану - Соболєв

Оскільки це та рідкісна ситуація, коли у державній компанії не приховують, а викривають корупція, наш комітет завтра проведе відкриті слухання. Запрошені як керівники Укргазвидобування, так і двоє звинувачених народних депутатів.І правоохоронні органи, звісно.

Слухання почнуться об 11:00 у 330 залі на Садовій, 3 а. Як завжди, для журналістів вхід без обмежень - 255 35 03", - повідомив Соболєв.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, раніше в ЗМІ повідомлялось, що компанія Укргазвидобування працює в інтересах російських спецслужб