230 силовиків будуть слідкувати за безпекою в ході III Міжнародного Харківського марафону. Про це в середу, 6 квітня, повідомив на прес-конференції представник патрульної поліції Сергій Кучер.

У місті буде введено режим посиленого патрулювання. За словами поліцейського, 105 силовиків будуть стежити за дорогами на маршруті транспортування бігунів, ще 125 поліцейських - чергувати на точках вздовж траси.

Читайте також: Росіяни відпрацьовують захоплення об'єктів в Херсонській області - розвідка

Представник патрульної поліції Сергій Кучер звернувся до водіїв: "Не виїжджайте без потреби в центр під час проведення забігу. Я також звертаюся до жителів вулиць, на яких буде проходити марафон: не залишайте свої авто на шляху проходження бігунів, поліції доведеться їх евакуювати".

Нагадаємо, третій за рахунком Харківський марафон відбудеться вже в цю суботу - 9 квітня.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще