Скандал, пов'язаний з витоком інформації з панамської компанії, в якій фігурує президент Петро Порошенко з офшорною компанією, не вщухає вже третій день. У мережі постійно з'являються фотожаби на актуальну тему.

У цій збірці зібрані найкращі з них, які дозволяють з гумором поставитися до справи.
Президент і перша леді країни тримають плакати зі словами "Je Suis Panam", що показує руйнівну силу цієї інформації для іміджу глави держави. Його підтримує глава Кабміну Арсеній Яценюк, що стоїть позаду ,дні якого на посаді полічені.

Інші роботи показують, як втікач екс-президент Віктор Янукович "дає поради" нинішньому президенту щодо того, де ж краще зберігати офшорні гроші, щоб жоден документ не видав його. З іронією згадують "золотий батон Януковича", а також набиті грошима машини, які вивіз із країни екс-глава держави під час втечі в разграр Євромайдану.

Читайте також: Офшорні Путін, Порошенко і Алієв: карикатура від Йолкіна

Нагадаємо, що в скандалі задіяні 12 політиків, які є екс-главами держав або нинішніми політиками, а також 128 політиків і відомих персон.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще