Харківський гурт 5'nizza, який нещодавно після тривалої перерви знову зібрався для спільної творчості, записав пісню "Але". Музиканти виконали її двома мовами – українською та російською.

Для кліпу Сергій Бабкін та Андрій Запорожець просто змонтували відео, зняте у звукозаписуючій студії. Відео робочого запису виклали на канал Youtube. За добу воно вже зібрало понад 40 тисяч переглядів.

"Три хвилини прекрасних роздумів про життя і жалю про нездійснених мріях. Три хвилини, щоб задуматися про те, що можна змінити вже сьогодні, не втрачати час даремно, навчитися краще розуміти один одного", — йдеться в описі відеоматеріалу.

Читайте також: 5'nizza вперше за 10 років зіграє у столиці

Нагадаємо, дует Андрія "Сана" Запорожця і Сергія Бабкіна відіграють 30 травня у Києві свій перший концерт за останні 10 років.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"За 10 років ми, як два окремих елементи, побували в різноманітних експериментальних з'єднаннях. Яка ж хімічна реакція відбудеться цього разу?" - коментує Сергій Бабкін.

"Після 10 років мовчання ми вирішили, що нам знову є що сказати, а старі пісні, можливо, знайдуть нове життя і сенс," - говорить Сан.

У квітні музиканти представили 2 нові спільні пісні: "I Belive in You" та "Вперед". Чи будуть на концертах в травні представлені нові хіти - не розголошують.