Спікер Державної Думи Росії Сергій Наришкін в черговий раз озвучив традиційну позицію російських чиновників з приводу конфлікту на території України і заявив, що повномасштабну війну росіяни б виграли за чотири дні.

Політик при "аналізі" ситуації спирався на такі критерії, як масштаб країни і потенціал. Таким чином він в черговий раз відвів від Росії відповідальність за події на Донбасі і розповів про ймовірну повномасштабну війну. У дусі російської пропаганди Наришкін після виступу німецького політолога Олександра Рара в російському парламенті розповів, що на території Донбасу "всі знають, що відбувається", швидше за все маючи на увазі "громадянську війну". Незважаючи на те, що президент Петро Порошенко на міжнародних зустрічах заявляє про те, що росіяни воюють на Донбасі, а на даний момент їх там більше п'яти тисяч, Росія продовжує заперечувати свою участь (спонсорування терористів).

"Росія зараз веде три війни. Саме в цих трьох озброєних конфліктах і причому практично в тому ж статусі бере участь і Німеччина", - передає слова Наришкіна Українська правда.

Читайте також: Росія запропонувала Євросоюзу ввести санкції проти України

Нагадаємо, що в зоні АТО зараз проходить ескалація збройного конфлікту на багатьох напрямах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще