Відома активістка Майдану, командир жіночої сотні Ірма Крат, заявила, що вона поселиться під готелем "Либідь". Про це свідчить її запис у Фейсбуці та красномовне фото, на якому активістка спить прямо під готелем.

"Тепер буду жити під готелем Либідь. Поміняли тварини готель на добровольців. Спокійної ночі ! Я принципова! Аваков, даремно, ой даремно все це було зроблено, так не зраджують , так не міняють дружбу на гроші", - пише Ірма Крат.

Нагадаємо, що учора, 6 квітня, силовики почали спецоперацію зі звільнення готелю "Либідь", який знаходиться на пл. Перемоги в центрі Києва. За версією силовиків, готель захопили бійці батальйону "Айдар".

Спочатку силовики спробували мирно домовитись з "айдарівцями", але перемовини перейшли у бійку під час якої загинув один із захоплювачів "Либіді".

Ірма Крат стала відомою у 2013 році завдяки веденню прямих трансляцій з Євромайдану в ефірі власного каналу Інтернет-телебачення "Прихована Правда". 20 квітня 2014 року її було затримано в Слов'янську ополченцями ДНР як шпигуна. Перебувала в полоні у Слов'янського гарнізону Народного ополчення Донбасу. 21 квітня Ірму Крат відвідали в ув'язненні представники ОБСЄ.Перебуваючи в ув'язненні, заявляла про каяття і розчаруванні в ідеях "Майдану", також написала книгу і склала кілька пісень, одну з якої виконала в Новорічну ніч на Софіївській площі м.Києва. При виходу ополчення зі Слов'янська була відпущена на свободу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Читайте також: У центрі Києва АТОвці б'ються з міліцією

Але не перестала бути передовою активісткою, борцем за Україну.

Так у 2016 році під час судових слухань над Надією Савченко Крат було звинувачено у спробі підпалу Російського посольства в Україні.