Хоч би якими були результати референдуму в Голландії, в цьому винен особисто президент Петро Порошенко. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook народний депутат президентської фракції Мустафа Найєм.

"Це вирок президенту країни, який, маючи всі повноваження, протягом двох років системно і наполегливо між минулим і майбутнім обирав минуле; який, всупереч крикам людей і своїм же декларованим гаслам, вибирав в партнери "еліту" і олігархів, а не громадянське суспільство і нове покоління", - написав політик.

Народний депутат впевнений, що подальші спроби налаштувати міжнародної коаліції з провідними країнами світу ні до чого не приведуть, тому що Україна залишається далекою жителям країн Європи і на це ніяк "не можуть вплинути канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд".

Найєм впевнений, що нинішні активісти і народні депутати, які хочуть проводити реформи і будувати країну за новими методами, без урахування старої олігархії, повинні об'єднатися, щоб в майбутньому ті, хто проголосував проти Асоціації України з ЄС про це пошкодували.

Читайте також: Голландцям наплювати на український референдум

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що попередні дані за результатами референдуму говорять про те, що більше 60 відсотків голландців проголосували проти, а практично 39 - за.