У магазинах на окупованій території Донецької області в продажу з'явився напій "Реал-кола". Пляшка напою виглядає практично так, як і та, що продається по території всієї України, але з іншою етикеткою.

Терористи розмістили на підробленій пляшці прапор так званої "Новоросії". Вартість напою не змінилася.

У грудні 2014 року сепаратисти також показали журналістам нові гроші, які вони збираються ввести на підконтрольних їм територіях. Метою їх введення задекларували "виведення гривні з обігу". Нові грошові одиниці отримали назву "розрахунковий знак Новоросії". Тоді терористи показали тільки дві купюри номіналом 100 і 25 "розрахункових знаків".

Матеріал по темі: Міністр "ДНР" визнав, що проект "Новоросія" закритий

Нагадаємо, що в інтернеті також давно виставили в продаж нагороди нелегітимної Новоросії "За взяття Львова", "За взяття Києва" та інших міст, які використовуються в якості сувенірів. Окрім цього, ще є купальники та рушники з прапором терористів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тим часом, бойовики самі визнали, що їхній проект не вдався і констатували його крах.