За версією Billboard Hot 100, одного із найстаріших музичних видань Америки, до трійки першості потрапила співачка Меган Трейнор із композицією No. Обожнюваний школярами Джастін Бібер поступився їй у хіт-параді: його пісня Love Yourself спустилась одразу на дві сходинки.

Перше місце знову посіла Ріанна, яка виконала у дуеті із репером Дрейком пісню Work. Проте, цілком імовірно, що вона зрештою "дасть дорогу молодим": її майже наздогнала юна володарка Греммі 2016 у номінації "Відкриття року".

Читайте також: Пісня Ріанни із елементами садо-мазо очолила хіт-парад (відео)

Текст пісні No стоїть на межі із феміністичним та має елементи агресивного речетативу, а у кліпі намагаються продемонструвати незалежність 22-річної співачки від світових трендів. Повненька Меган не приховує, а лише підкреслює фігуру. Це не заважає їй танцювати на фоні привабливих дівчат із модельними параметрами.

У 2015, Billboard Music Awards відмітив дівчину серією нагород, серед яких Top New Artist, Top Female Artist. Вона ввійшла у сотню найкращих співаків, а її пісні - у сотню кращих композицій року. Цілеспрямована поп-діва пише пісні із 11 років, перший конкрурс авторської пісні виграла у 17, а потім самотужки випустила два альбоми - I'll Sing With You та Only 17.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Друге місце у чарті на цьому тижні зберіг за собою поп-соул гурт із Данії Лукас Грем із композицією 7 Years. З десятки цього разу вилетів DNCE із Cake By The Ocean. На його місце у хіт-парад потрапив Work From Home, спільна робота Fifth Harmony та Ty Dolla $ign. Імовірно, пісня полонила шанувальників літнім теплим кліпом, насиченим красенями - "представниками робочого класу", які демострують апетитні м'язи та запальними танцюючими дівчатками.

Нагадаємо, Billboard - американський щотижневик, який виходить друком із 1894 року. Він охоплює практично всі музичні аспекти: новини, інтерв'ю, продаж аудіо- та відео виконавців. Найбільш знаний він своїми чартами.

Billboard Hot 100 містить сотню кращих пісень у дуже різних жанрах. Другий за популярністю - рейтинг Billboard 200. Цей чарт формується за щотижневими результатами продажів музичних альбомів.