Українці, які перебувають в даний момент в системі субсидій, в наступному році залишаться в ній автоматично. Про це розпорядився глава Міністерства соціальної політики Павло Розенко і запевнив, що в наступному році можна буде не звертатися додатково до відомства щодо соціального захисту.

"Система субсидій досить непогано спрацювала. На сьогоднішній день близько шести мільйонів українських сімей, які оформили субсидії, захищені в результаті підвищення тарифів на газ і житлово-комунальні послуги", - передає слова чиновника прес-служба міністерства.

Відомо, що чиновники всюди розповідають, якою ефективною виявилася система субсидування. Віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко розповів, що в цьому році на реалізацію програми виділили 35 мільярдів гривень, що на 17 мільярдів більше, ніж в минулому році. У майбутньому, на думку чиновника, Україна поліпшить цю систему, адже на 2017 рік запланований перехід на ринкову ціну на газ.

Читайте також: Субсидії будуть фінансуватися з грошей за користування надрами

Нагадаємо, що в Кабміні ще не затвердили підвищення тарифів на газ та інші комунальні послуги, незважаючи на те, що це передбачено в домовленостях з МВФ.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще