На щорічному з'їзді акціонерів німецького автомобільного концерну Daimler стався інцидент, який зупинив хід зборів. Зокрема, два інвестора посварилися через сосиски. Заспокоїти акціонерів вийшло тільки за допомогою поліції, передає Bloomberg.

Як повідомляється, конфлікт стався через те, що один з акціонерів взяв собі відразу кілька сосисок з буфету. Його відразу ж присоромила за жадібність жінка, яка перебувала поруч. Після чого завязалясь запекла словесна перепалка, і організатори з'їзду змушені були звернутися в поліцію.

За словами представника Daimler Силці Вальтерс, для п'яти з половиною тисяч акціонерів компанія сервірувала 12,5 тисячі сосисок. "Ми повинні або закуповувати більше сосисок, або не подавати їх зовсім", - сказав після інциденту голова ради директорів Daimler Манфред Бішофф.

Читайте також: "Бентлі" Королеви Єлизавети продають за 285 тис доларів

На цих зборах компанія Daimler схвалила виплату дивідендів в розмірі 3,25 євро на кожну акцію. Цієї суми вистачило б на пару ковбасок в німецькому супермаркеті, передає видання Meduza.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Концерн Daimler - другий за величиною виробник вантажівок в світі, але випускає і легкові автомобілі, в тому числі Mercedes-Benz. Виручка компанії за підсумками 2015 року склала майже 150 мільярдів євро.