Референдум в Нідерландах про асоціацію України та Європейського союзу був і залишається головною темою обговорення для українців. Вона висвітлювалась у всіх випусках новин, газетах та журналах.

У мережі постійно з'являються фотожаби на актуальні проблеми в країні. Не оминули увагою користувачі соціальних мереж й референдум про асоціацію в Нідерландах. Портал "Знай" підібрав для вас, на наш погляд, найсмішнішу підбірку. Українці дали волю своїй фантазії та з гумором поставились до цього питання.

Не обійшлось в підбірці й без мера Києва Віталія Кличка, який відомий своїми оригінальними висловами. Напередодні референдуму він, як і багато інших політиків та громадських діячів, їздив у Нідерланди. Там київський голова агітував голландців, що б вони підтримали асоціацію України та ЄС.

Читайте також: Je Suis Panama: кращі фотожаби на тему офшорів (фото)

Нагадаємо, за попередніми результатами підрахунку голосів референдуму в Нідерландах, проти ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС виступили 61,1% голландців. Підтримали її лише 38,1% виборців.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Загалом участь у референдумі взяли 32,2% населення країни. Згідно із законодавством Нідерландів, щоб результати референдуму визнали дійсним, участь в ньому має взяти 30% громадян.