Ірландська букмекерська контора Paddy Power приймає ставки на те, лідер якої країни піде у відставку слідом за прем'єром Ісландії Сігмундуром Гюннлейгссоном після офшорного скандалу. Ставки почали приймати 6 квітня.

На думку букмекерів, найбільші шанси на відставку - 8 до 1 - у президента України Петра Порошенка і президента Аргентини Маурісіо Макрі. А ось шанси на відставку президента Росії Володимира Путіна не такі оптимістичні - 33 до 1, пише "Апостроф".

Станом на 18:30 7 квітня на сайті букмекерської контори встановлені такі коефіцієнти можливості відставки світових лідерів:

Маурісіо Макрі (Аргентина) - 8/1

Петро Порошенко (Україна) - 8/1

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наваз Шаріф (Пакистан) - 10/1

Девід Кемерон (Великобританія) - 20/1

Франсуа Олланд (Франція) - 33/1

Сі Цзіньпін (Китай) - 33/1

Володимир Путін (Росія) - 33/1

Джастін Трюдо (Канада) - 80/1

Королева Єлизавета II (Великобританія) - 66/1

Ангела Меркель (Німеччина) - 66/1

Барак Обама (США) - 66/1

Роберт Мугабе (Зімбабве) - 66/1

Алексіс Ціпрас (Греція) - 90/1

Кім Чен Ин (КНДР) - 90/1

Халіфа бен Заїд Аль Нахайян (ОАЕ) - 90/1

Читайте також: Je Suis Panama: кращі фотожаби на тему офшорів (фото)

Нагадаємо, міжнародний консорціум журналістів-розслідувачів (ICIJ) опублікував масштабне розслідування про офшорні компанії, які використовували відомі люди для ухилення від сплати податків. В результаті стало відомо і про офшорну компанію Петра Порошенка, через яку він намагався реструктуризувати активи компанії Roshen. Однак, сам Порошенко закликав відокремити його від інших учасників офшорного скандалу, так як створював офшор для передачі компанії Roshen в "довірчу власність".