У Кіровограді співробітники сектору боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми затримали 64-річну жінку. Вона влаштувала місце розпусти.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області. Бордель 64-річна сутенерка організувала у закладі, де сама працювала. На неї "працювали" троє жриць кохання. Їм було від 21 до 27 років. Вони надавали відвідувачам закладу сексуальні послуги за гроші.

Відвідувачі платили дівчатам за їх послуги 400 гривень за годину. 30% з цієї суми одержувала звідниця.

Читайте також: Повії в "ДНР" змушені знижувати тарифи

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом злочину за статтею Кримінального кодексу "сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією". Жінці загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, громадська представниця Ольга Гришина, яка займається захистом прав повій, зазначила, що жінки змушені піднімати ціну за свої послуги. Також вони урізноманітнюють їх види. Повії підняли розцінки в середньому на 100 - 200 грн. за годину. Працівники СІЗО розповідають, що жриці кохання навчились надавати послуги навіть ув'язненим.