В Англії двох 15-річних дівчат суд міста Лідс засудив до довічного ув'язнення за тортури і вбивство 39-річної жінки. Про це повідомляє російська служба ВВС.

У грудні 2014 року поліція в місті Хартлпул на північному сході Англії виявила тіло Анджели Райтсон в її власному будинку. На її тілі криміналісти нарахували близько сотні різних поранень, з них близько 80 на обличчі. За підозрою у вбивстві заарештували двох дівчат,пише ВВС.

Як зазначала поліція, убита страждала алкоголізмом, іноді купувала алкогольні напої неповнолітнім. Але, як повідомили люди, що її знали, жінка нікому не робила зла. За даними поліції, під час скоєння злочину підлітки перебували в стані алкогольного сп'яніння. Для нанесення ударів вони використали 14 різних предметів, в тому числі лопату і принтер.

Читайте також: Двоє підлітків впали з даху у Львові: дівчина загинула

В ході засідання суддя повідомив шокуючі подробиці. Побиття Анджели Райтсон тривало кілька годин. За його словами, в цей час підлітки робили селфі біля вбитої. Близько 4 години ранку вони самі викликали поліцію і попросили відвезти їх додому, а в поліцейській машині також встигли зробити селфі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще