Росіянка Анастасія Квітко стрімко підкорює простори інтернету завдяки своїм пишним формам, які дуже нагадують фігуру американської зірки реаліті-шоу Кім Кардашьян.

Популярність дівчини з Калінінграда принесли її апетитні форми - 95-63-105. Фотографії в інстаграм набирають сотні тисяч лайків, а кількість підписників перевалила за 2,5 мільйона, повідомляє bigpicture.

Дівчина активно використовує популярний у світі тренд "белфі" - фотографії сідниць, при цьому вона бавиться оголеними фото, чим не може не привернути захоплені погляди чоловіків. Анастасія Квітко 1994 року народження. Незважаючи на свій вік вона прогриміла на весь сегмент інтернету.

Анастасія до 17 років досить скептично ставилася до своєї зовнішності і не дозволяла собі показуватися на публіці так, як зараз. Пізніше вона почала кар'єру моделі, що успішно продовжує зараз. Їй подобається Beyonce і швидше за все у неї виходить тримати таку ж форму, як у кумира.

Читайте також: Дженніфер Лопес - найсексуальніша жінка планети (фото)

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що на одному з будинків Сіднея з'явився мурал з оголеною Кім Кардашян, але місцевий житель поскаржився, що йому доводиться бачити це кожен день і мурал пообіцяли прибрати.