Трьох мексиканських медиків, які сфотографувалися тримаючи новонароджену дитину, розшукують чиновники після того, як зображення з'явилося на Facebook. Про це пище Знай, з посиланням на Daily Mail.

Персонал, скоріше за все, це гінеколог, анестезіолог і педіатр, що брали участь в операції в лікарні Генерала де Кальпулальпана (Мексика), вирішили зробити знімок одразу після пологів.

На фото видно, як один з чоловіків тримає новонародженого, який все ще рожевий і роздягнених, високо в повітрі на плечах іншого медика, і всі троє посміхаються на камеру. Міністерство охорони здоров'я країни тепер розпочало власне розслідування и підтвердило, що застосує штрафні санкції до кожного співробітника.

Читайте також: Британка в 55 років народила трійню і стала найстаршою мамою

Рамон Вільегас спочатку завантажив селфі на Facebook з заголовком, який стверджував, що "хірурги" були "не професіоналами". Він додав: "У той час як одні хвилюються за свою дружину і маленьку дитину, лікарі стаціонару виявились без будь-якого уявлення про етичні норми".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Вільегас також попросив інших поширити фотографію в спробі дізнатися імена тих, хто причетний до цього, написавши: "Поширте це, щоби кожен знав, які лікарі там працюють. Сподіваюсь, їх начальство побачить це та звільнить їх".

Невідомо, що пов'язує Вільегаса з лікарнею чи новонародженим, також невідомо, як він отримав фотографію.

Зображення викликало запеклі суперечки. Деякі критикували фотографію за порушення недоторканності приватного життя сім'ї, інші казали, що медики підняли дитину вгору "як трофей".

Але були й ті, хто підтримав лікарів. Один користувач, підписаний як JD Paredes, написав: "Я не бачу проблеми, лікарі пишаються, що допомогли народитися дитині та хочуть відсвяткувати це".