Терористи продовжують обстрілювати населені пункти на Донбасі із забороненої мінським домовленостям зброї. Про це на брифінгу розповів речник Адміністрації Президента по питанням АТО Андрій Лисенко.

"Бойовики порушили умови мінських домовленостей і застосували ракетну систему залпового вогню Град біля Новоласпи, що в черговий раз підтверджує ворожу налаштованість бойовиків", - заявив Лисенко.

Також заборонену зброю терористи використовували на Маріупольському напрямку - міномети калібром 120 мм. Він додав, що терористи активізуються на Донецькому напрямку. Найгарячіша обстановка залишається в районі Пісок, Опитного, Авдіївки, а також Гранітного, Кам'янки та Красногоровки.

Бойовики атакували сили АТО в районі Водяного з 120-мм мінометів і 122-мм артилерії, а біля Лозового військових обстріляли з ще більш потужної 152-мм артилерії. У районі Верхньоторецька зафіксовали використання ворожого танка.

Читайте також: На Донбасі знаходиться майже 9 тисяч російських військових - штаб АТО

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Ситуація на Луганському напрямку залишається складною в районі Щастя і населених пунктах на Бахмутськой трасі - терористи застосували важку 122-мм артилерію під час обстрілів позицій сил АТО поблизу Станиці Луганській.