Генеральна прокуратура України та особисто Арсен Аваков нарешті серйозно зайнялись розшуком друга та бізнес-партнера екс-президента Віктора Януковича Юрія Іванющенка, відомого, як Юра Єнакієвський. Генпрокуратура видала нову постанову про розшук Юрія Іванющенка. Про це в Twitter повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Розшук Іванющенко буде продовжений. Ганебне суддівське рішення тепер -0: ГПУ надіслала нову постанову про розшук."

4 квітня суд виніс постанову, якою знімав з розшуку Юру Єнакієвського. Тоді ж Арсен Аваков заявив, що не припинить розшуку і вимагатиме від ГПУ нової постанови на відновляння розшуку Іванюшена.

Нагадаємо, що ГПУ оголосила Юрію Іванющенко підозру в організації розтрат чужого майна та незаконне збагачення в особливо великих розмірах. У січні 2015 року МВС оголосило його в розшук. Соратник Януковича також знаходиться в міжнародному розшуку Інтерполу. Наразі місце його знаходження не відоме.

Читайте також: Аваков знайде "друга" Януковича Юрія Єнакієвського

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Іванющенко родом з Єнакієвого. Був депутатом Верховної Ради 6 і 7 скликань, членом фракції Партії регіонів та Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки. Був партнером четвертого президента України Віктора Януковича.