Маленьке ведмежа було врятоване від лісової пожежі у Флориді в четвер. Про це пише Знай, з посиланням на CNN.

Голова пожежно-рятувального батальйону Лейк-Каунті Ренді Джонс врятував дитинча ведмедя після того, як помітив його, коли пожежники "зачищали" довкола після пожежі.

"Ми поводилися з ним як зі своїм товаришем. Поки чикали на їжу то допомогу для нього, ми дали йому ім'я. Його звати Смокі Джуніор, чи просто скорочено Сі Джей", - розповів голова батальону.

Читайте також: Робот-скелелаз допомагатиме рятувальникам (відео)

Пожежа охопила приблизно територію в 250 акрів в сільській місцевості недалеко від Національного лісу Окали, який є домівкою для найбільшого у Флориді темних ведмедів. "Він дихав нормально і був насправді досить спокійним," сказав рятувальник.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нажаль, пожежники не змогли знайти жодних слідів батька чи мати ведмежа, проте сподіваються, що вони невдові знову будуть разом.

На даний момент, Смокі був переданий у флоридський центр зі збереження дикої природи для оцінки його стану, після перенесеного незначного опіку лап і морди. Він важить приблизно 15-20 фунтів.

BEAR CUB RESCUE: This little guy was rescued from a 285-acre brush fire in Lake County. Mama bear was nowhere in sight, but Florida Fish and Wildlife Conservation Commission is treating the cub, which has minor injuries on its paws and head. Read more here: http://at.wftv.com/1qwNc5K

Опубликовано WFTV Channel 9 7 апреля 2016 г.