На сьогоднішній день величезною популярністю користується голландське диво - Lamzac Hangout. Це не тільки зручне складне крісло, а й ціле ліжко на двох.

Lamzac дуже простий у використанні: наповнюється повітрям всього за кілька хвилин, і так само швидко спускається, при цьому може поміститися в компактній сумочці. Крісло-диван можна взяти з собою на пікнік або на пляж.

Матеріал, з якого зроблений диван, дуже легкий, але в той же час досить міцний. Використовувати його можна знову і знову.

Купівля такого "чуда" обійдеться десь в 1 700 грн. Але маючи певні навички і бажання, можна зробити Lamzac своїми руками.

Що ж для цього знадобиться?

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

1.Розкрій. Використовувану тканину краще вибирати середньої щільності, яка була б стійка до проколів, але в той же час досить м'яка і легка. Краще взяти тканину світлого кольору, щоб було видно кліщів, що підкрадаються, яких шалено багато в лісах і парках.

Перша деталь сіра - основна (їх може бути 2). Щоб деталь вийшла правильної форми потрібно її віддзеркалити по горизонталі і причепити до першої частини по червоній лінії в 70 см. По пунктиру зліва зашити смугу пластика товщиною в 3 мм.

2. Внутрішня перемичка. Складальні лінії виділені червоним. Сірі деталі №1 з'єднуються між собою по лінії в 70 см, а потім вони збираються по периметру, а саме по червоних лініях, які показані горизонтально. Відразу ж потрібно пришити другу деталь, перемістивши її на деталь №1 при цьому, не зміщуючи по горизонталі, але також зшити по червоній лінії.

Верхня червона лінія повинна йти по верхній червоній лінії з деталями №1, а нижня з нижніми. Після цього виріб потрібно вивернути, щоб деталь №2 була всередині - вона послужить перемичкою. З деталями №1 вона з'єднується тільки по довгих горизонтальних швах.

Що ж стосується розмірів виробу? Так званий диван можна витягати як в довжину, так і в ширину, збільшуючи радикальні вильоти, але бажано врахувати, що висота виробу теж буде рости.

3. Поліетиленовий рукав. Його потрібно вставити в дві довжини виробу. Синім позначено поліетиленовий рукав, периметр якого 3 метри, жовтим - перегородка, яку вшили, а червоним - місце з'єднання рукава з тканинної частиною.

Читайте також: Крилаті шарфи від японського дизайнера (фото)

Але рукав потрібно підігнати по ширині, зваривши термічним шляхом. Можна використовувати ушиту в горловину спідницю, яку потрібно заправити всередину. Її краще взяти з тонкої гуми або якого-небудь іншого пластичного і "липкого" матеріалу, який при скрутці міг би додатково запечатати горловину зсередини.

4. Магнітна стрічка. Її можна вшити на початку горловини, завдяки якій черпати повітря буде легше, хоча з цим і так не виникає ніяких проблем.

В результаті вийшов цілком робочий варіант. Власноруч зроблений Lamzac обійшовся десь в 350 грн.